ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό ούτε στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης και συνέχισε την κακή πορεία που διανύει στα τελευταία παιχνίδια.

 

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δείχνει φανερά σημάδια παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος καθώς αγνοεί την νίκη στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού δεν είναι και το καλύτερο καθώς η νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών δεν έρχεται, με αποτέλεσμα η ομάδα να υποχωρεί από τις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας και το δυνατό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν να επισκιάζεται από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.  

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Μεγαλόπολη. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του σήμερα Τρίτη και ανανέωσε το ραντεβού των προπονήσεων για το μεσημέρι της Τετάρτης όπου και θα ξεκινήσει η  προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας.

 

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι άδειο και έτσι όλοι θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους. Ετσι ώστε στον αγώνα με την Βάρδα να μπορέσει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με στόχο την νίκη που θα ανατρέψει την κακή ψυχολογία που επικρατεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!