ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται το τουρνουά τένις "TRIPOLIS OPEN 2017"

Στην τελική ευθεία βρίσκεται,  το τουρνουά τένις  «TRIPOLIS OPEN 2017», που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία  στην Τρίπολη, από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, στην Τεγέα.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου το απόγευμα (από τις 18.00) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών. Την Κυριακή το βράδυ στις 21.30, μετά τους τελικούς αγώνες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με τις απονομές των επάθλων στους νικητές, και δεξίωση για όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους παρευρισκόμενους. 

Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο και το υψηλό  επίπεδο οργάνωσης  του τουρνουά,  καθιστούν πλέον το TRIPOLIS OPEN 2017,ένα από τα καλύτερα τουρνουά τένις της Πελοποννήσου, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις ο δεύτερος χρόνος διεξαγωγής του.

Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες ανδρών, γυναικών, όλων των επιπέδων, καθώς και αγώνες διπλών ανδρών, γυναικών και μικτά. Οι συμμετοχές των αθλητών σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Στην επιτυχία αυτή, σημαντική είναι η συμβολή των  σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου, που περιλαμβάνουν πέντε (5) γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, κλειστό γυμναστήριο, οργανωμένο κυλικείο, όμορφους εξωτερικούς χώρους, άνετο και ασφαλές parking. 

Το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης εφέτος περιλάμβανε για πρώτη φορά πρωτοποριακές ενέργειες όπως live μεταδόσεις αγώνων μέσω διαδικτύου, παρακολούθηση αποτελεσμάτων αγώνων και ανάρτηση  καθημερινού προγράμματος  αγώνων on-line μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα  που έχει αναπτυχθεί στο επίσημο site του συλλόγου www.tripolitennis.gr.

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Όπως δήλωσε ο διευθυντής αγώνων και  γραμματέας του Σ.Α.Τ. Πέτρος Καλτεζιώτης:

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα υπερήφανοι που μέσα σε δύο χρόνια μπορέσαμε να οργανώσουμε και να καθιερώσουμε το “TRIPOLIS OPEN” ως ένα από καλύτερα τουρνουά τένις της Πελοποννήσου. Εξ αρχής η διοίκηση του Σ.Α.Τ. είχε θέσει τον πήχη πολύ υψηλά. Δουλέψαμε σκληρά ώστε το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλών προδιαγραφών. Η μεγάλη συμμετοχή και τα θετικά σχόλια όλων των αθλητών που συμμετέχουν δικαιώνουν τις προσπάθειες μας. Φέτος είχαμε  την στήριξη χορηγών τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τένις. Οι νικητές του τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν σημαντικά  έπαθλα, γεγονός που καθιστά ελκυστική την συμμετοχή αθλητών στο τουρνουά και από άλλες πόλεις ακόμα και από την Αθήνα. Η Τρίπολη μπορεί με την συνεργασία φορέων και συλλόγων να γίνει σημείο αναφοράς διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών αγώνων τένις. Ας μην ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο Μάρτιο φιλοξενήσαμε Πανελλήνιους Αγώνες Τένις U16 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναπτύξουμε με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητικό τουρισμό στην Αρκαδία, συμβάλλοντας στην τόνωση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας".    

 

  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!