ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μάρτης, γδάρτης και κριτής παραμονής

Ο Αρκαδικός ταξιδεύει στην έδρα του Φάρου Κερατσινίου για την 21η αγωνιστική της Α2 Ανδρών Μπάσκετ. Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

 Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Εδώ που φτάσαμε είναι κοινό μυστικό! Ο Μάρτιος θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση για τον Αρκαδικό. Άντε και η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη ,αφού 1 και 8 παίζουμε τα 2 εντός έδρας παιχνίδια με Καβάλα και Λάρισα που Αν τα κερδίσουμε νομίζω ότι θα είμαστε για τα καλά έξω από τα play-out! Όμως μέχρι τότε έχουμε 3 παιχνίδια πολύ δύσκολα και ειδικά μετά από την απόλυτα φυσιολογική εντός έδρας ήττα από τον Αίολο Αστακού ,δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης!

Κακά τα ψέματα ο Αρκαδικός έχει σημαδέψει παιχνίδια, το αυριανό στο Κερατσίνι ΔΕΝ είναι από αυτά που έχουν οι άνθρωποι του σημειωμένο για νίκη στο μπλοκάκι τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα το κυνηγήσουν  μέχρι τέλους αφού μια ενδεχόμενη νίκη θα ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Όμως επειδή στο σύγχρονο μπάσκετ έδρες και μπάτζετ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο , ο Αρκαδικός έχει ήδη εστιάσει στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στη Τρίπολη με τον παλιό μας γνώριμο Αμύντα, που κατά την άποψη μου θα είναι το ματς της χρονιάς!

Η ομάδα μας κυνηγάει Αμύντα και Πεύκα αφού βρίσκετε 1 πόντο πίσω ,έχει τη διαφορά με τα Πεύκα ,αλλά και έχει κερδίσει στο πρώτο ματς μέσα στον Αμύντα, μια νίκη που νομίζω, αν την πετύχουμε και στη Τρίπολη και κάνουμε το 2-0 απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα, θα αποδειχτεί πραγματικά ΧΡΥΣΗ!

Έτσι, μετά από μια ενδεχόμενη, τεράστια νίκη επί του Αμύντα ο Αρκαδικός  μας θα πάει του Ευαγγελισμού στο Χολαργό για να διεκδίκηση ότι του  αναλογεί , απέναντι ίσως τότε στην αδιάφορη ομάδα του παλιόφιλου μας, Μάρκο Πόπαντιτς και θα ετοιμαστεί για τα 2 κομβικά ματς εντός έδρας που θα φέρουν ελπίζω 1 βδομάδα νωρίτερα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ για την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου!

 

Ο μακρύς δρόμος ξεκινάει από αύριο λοιπόν, με την μετωπική στο Κερατσίνι, ένα ματς που πραγματικά δεν αγχώνει τον Αρκαδικό, που είναι ψυχολογικά έτοιμος ,με στόχο όπως πάντα να παίξει μπάσκετ ανάλογα και αντάξια με την ποιότητα του. Και για το άλλο Σάββατο, βλέπουμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!