ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ο τερματοφύλακας που σκότωσε τη φίλη του και την τάισε στα σκυλιά βρήκε νέα ομάδα

Ενας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος καταδικάστηκε γιατί διέταξε τη δολοφονία της πρώην ερωμένης του, βρήκε νέα ομάδα αμέσως μετά από την αποφυλάκισή του.

 Πρόκειται για μία φρικτή ιστορία, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα έδωσε εντολή να βασανίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ μετά από τη δολοφονία της μαζί με τους συνεργούς του τεμάχισαν το άψυχο κορμί της και με αυτό τάισε τα σκυλιά του.

 

Τώρα, ο τερματοφύλακας έκλεισε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Μπόα Εσπόρτε, μία κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη χώρα. Ο Μπρούνο, όπως είναι γνωστός στη Βραζιλία, αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε 7 από τα 22 χρόνια που του επιβλήθηκαν για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, το 2010. Ο 32χρονος σήμερα τερματοφύλακας Φλαμένγκο πριν συλληφθεί τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς.

 

Τον βοήθησε και η σύζυγός του

Ηταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, Ελίζα Σαμούντιο, μοντέλο, την οποία είχε γνωρίσει σε πάρτι ποδοσφαιριστών το 2009 και είχε αποκτήσει μαζί της έναν γιο.

 

Ομως, ο πρώην αρχηγός της Φλαμένγκο λέγεται ότι την ήθελε νεκρή, προκειμένου να μην αναγκαστεί να της πληρώνει διατροφή. Η αστυνομία πιστεύει, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι ο Μπρούνο σχεδίασε την απαγωγή και τη δολοφονία της με 8 ακόμη άτομα, ανάμεσά τους η σύζυγός του Νταγιάνε, μία άλλη πρώην ερωμένη, έναν ξάδελφό του και έναν πρώην αστυνομικό και νυν εκτελεστή, τον Λουίζ Σάντος.

 

Η Σαμούντιο, η οποία παλιότερα είχε ισχυριστεί ότι είχε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε στον Μπρούνο ότι έμεινε έγκυος, αλλά εκείνος απαίτησε να κάνει άμβλωση. Εκείνη τον αψήφισε και κράτησε το παιδί, επιμένοντας να το αναγνωρίσει. 

 

Την είχε απαγάγει και πριν τη δολοφονία

Πριν την εξαφάνισή της, στις 4 Ιουνίου 2010, η Σαμούντιο είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι την είχε φυλακίσει ο Μπρούνο και οι συνεργοί του και την είχαν αναγκάσει να πάρει ένα παράνομο χάπι άμβλωσης. Ο τερματοφύλακας, σύμφωνα με την ίδια, της είχε βάλει το όπλο στο κεφάλι και της είχε πει "Δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι είμαι ικανός να κάνω. Είμαι από φαβέλα".

 

Το μωρό, ο Μπρουνίνιο, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 τελικά, αλλά ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να το αναγνωρίσει.

 

 

Το φρικτό έγκλημα

Σε κατάθεσή του στην αστυνομία, ο έφηβος τότε ξάδελφος του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Ρόσα, είπε ότι ο ίδιος και ένα ακόμη άτομο πήραν την Σαμούντιο και τον γιο της από ξενοδοχείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς εκείνη είχε συμφωνήσει να συναντήσει τον τερματοφύλακα και να συζητήσουν για το παιδί.

 

Την πήγαν στο Μπέλο Οριζόντε, όπου ο Μπρούνο και η σύζυγός του είχαν εξοχικό και την κράτησαν εκεί για 6 ημέρες. Στη συνέχεια, παρέδωσαν την Σαμούντιο στον πρώην αστυνομικό, τον Σάντος, ο οποίος την βασάνισε με βάρβαρο τρόπο, πριν την στραγγαλίσει μπροστά στον τεσσάρων μηνών γιο της.

 

Βοήθησε να την τεμαχίσουν 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα δημοσίευσε η Daily Mail, ο τερματοφύλακας παρακολουθούσε τα βασανιστήρια, ενώ βοήθησε τον Σάντος να τεμαχίσει το σώμα της άτυχης κοπέλας. «Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψεις τις πράξεις του χωρίς να καταρρεύσεις. Είναι εικόνες από τον χειρότερο εφιάλτη», σχολίασε ο Εντσον Μορέιρα, ένας ντετέκτιβ που ερεύνησε την υπόθεση.

 

Αργότερα η αστυνομία βρήκε το μωρό σε μία φαβέλα στο Μπέλο Οριζόντε όπου θεωρείται ότι το εγκατέλειψε η σύζυγος του Μπρούνο, Νταγιάνε. Το τεστ DNA απέδειξε ότι ο τερματοφύλακας είναι ο πατέρας του παιδιού, που πλέον το μεγαλώνει η μητέρα της Σαμούντιο.

 

Τι ισχυρίζεται αυτός

Ο Μπρούνο, που πριν από τη σύλληψή του θεωρούνταν ότι θα πάρει μεταγραφή στη Μίλαν ενώ αναμενόταν να παίξει και στο Μουντιάλ του 2014, παραδέχθηκε τελικά ότι ήξερε πως η πρώην του στραγγαλίστηκε και ότι τάισαν με τα κομμάτια της ροτβάιλερ. Ομως, αρνήθηκε ότι εκείνος έδωσε εντολή για τη δολοφονία.

 

Ο τερματοφύλακας αποφυλακίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου και αμέσως άρχισε να ψάχνει για ομάδα. Ομως, το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ενας από τους χορηγούς της Μπόα Εσπόρτε, η Nutrends Nutrition, ανακοίνωσε ότι τερμάτισε τη συνεργασία της με την ομάδα.

 

Επίσης, οπαδοί μαζεύουν υπογραφές, προκειμένου να ακυρωθεί το συμβόλαιο με τον παίκτη. Ο πρόεδρος της Μπόα Εσπόρτε, Ρόνε Μοράες ντα Κόστα, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του κάνει κάτι θετικό, προσπαθώντας να βοηθήσει στην επανένταξη ενός ανθρώπου στην κοινωνία. "Η ομάδα δεν είναι υπεύθυνη για την αποφυλάκιση του Μπρούνο", τόνισε ακόμη.

 

Ο τερματοφύλακας αναμενόταν να αρχίσει τις προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του από τη Δευτέρα, με την προοπτική να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια τους επόμενους δύο μήνες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα 

Πηγή: iefimerida

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!