ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Διακρίσεις για Μάνδρου – Παπαντώνη και ακαδημίες στο 4o προπαιδικό

Νέες διακρίσεις για τις αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην κατηγορία των 10 ετών. Μάνδρου και Παπαντώνη ξανά μέσα στα μετάλλια στην κατηγορία τους.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στο 4ο προπαιδικό τουρνουά που έγινε στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club την 3η θέση κατέκτησε η Μάνδρου Κωνσταντίνα και  την 1η θέση στο consolation draw η Παπαντώνη Χρυσούλα ύστερα από πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Στις κατηγορίες των μικρότερων αθλητών κόκκινης και πορτοκαλί μπάλας ισχυρή παρουσία είχε ο όμιλός μας. Έπτά αθλητές της ακαδημίας μας στο κόκκινο επίπεδο (Παπαδοπούλου Έφη, Ζαχαροπούλου Μαρία, Ζαχαρόπουλος Νίκος, Μπαρουξής Μάριος, Χριστοδουλοπούλου Νάγια, Σταυροπούλου Ζωή, και Ντέρου Πέγκυ)  και με δεκατρείς στο πορτοκαλί (Σμυρνιώτη Σοφία, Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Βουδούρης Δημήτρης, Μπαρουξής Γιάννης, Ανδρουτσόπουλος Σάμι Λαμπρόπουλος Γιάννης, Λαμπρόπουλος Μανώλης, Μανωλής Δημήτρης, Αποστολίδη Έυα Στασινού Αιμιλία, Χριστοδουλοπούλου Πόλυ, Ζαχαροπούλου Φωτεινή και Ανδρουτσοπούλου Ιωάννα) κατάφερε να δώσει γα ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήρια του στη δημιουργία νέων παιχτών, οι οποίοι θα διακριθούν τα επόμενα χρόνια συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονητική ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου που κατάφεραν για μια ακόμη φορά να μας κάνουν υπερήφανους, μέσα στα τουρνουά του καλοκαιριού.  Καλή συνέχεια σε όλους…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!