ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Μπορούσαν και καλύτερα

Ο Αστέρας με αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά. Διαβάστε μέσω του a-s την απόδοση των "κιτρινομπλέ".

 

 

Ντοναρούμα: Θετική εμφάνιση του Ιταλού γκολκίπερ, που δικαιολογημένα συνεχίζει να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Αστέρα. Είπε πολλές φορές "όχι" στους αντιπάλους του, ειδικά από στημένες φάσεις, που δεν φάνηκε να τον αιφνιδίαζαν. Στο γκολ των Βοιωτών, όμως θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερη θέση.

 

Σελίν: Θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα ο Ουκρανός. Μπορεί να είχε θετικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο, όμως φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Ο Βασιλείου βγήκε στην πλάτη του Γεβγέν και στη συνέχεια πλάσαρε για το 1-0.

 

Γκαϊντούτσικ: Ίσως βελτιωμένος από προηγούμενα του παιχνίδια. Φαίνεται πως αποκτά ρυθμό και δεν είναι επιρρεπής σε πολλά λάθη. Έπαιζε με απλό τρόπο και κρατούσε βάθος στην αμυντική γραμμή των Αρκάδων.

 

Μπέρτος: Δύσκολο παιχνίδι για τον Έλληνα άσο, καθώς πολλές φορές οι γηπεδούχοι επέλεγαν την αριστερή πλευρά για να δημιουργήσουν φάση. Παρ’ όλα αυτά είχε καθοριστικά κοψίματα.

 

Γιαννούλης: Είχε πολλά τρεξίματα, προσπαθώντας να καλύψει και τα όσα κενά υπήρχαν ανά διαστήματα στο παιχνίδι του Αστέρα. Είχε όμως και κάποιες κακές επιλογές, με μία εξ αυτών να προσφέρει έτοιμο γκολ στους γηπεδούχους.

 

Ιγκλέσιας: Ουσιαστικά "κρέμασε" την ομάδα του σ' ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, θέτοντας σε κίνδυνο τον κρίσιμο βαθμό που κρατούσε ο Αστέρας. Φυσικά και ο Αρετόπουλος, έδειξε μεγάλη "άνεση" στο να αποφασίσει τη δεύτερη κίτρινη.

 

Τσουκαλάς: Φάνηκε πως χρειάζεται ανάσες. Μετά από αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, δεν είχε την ενέργεια που έβγαζε σε προηγούμενα ματς. Επιχείρησε και κάποια σουτ, χωρίς όμως να έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελε και ο ίδιος.

 

Φαρίνια: Δεν ήταν σε καλό φεγγάρι. Παρά τα τρεξίματα και την όρεξη που διέθετε, είχε πολλά λάθη στο παιχνίδι του, δίνοντας εύκολα την μπάλα σε αντίπαλα πόδια. Δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καμία φορά.

 

Τσιλιανίδης: Κι αυτός σε κακή βραδιά. Ανύπαρκτος στη μεσαία γραμμή, χωρίς ιδέες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο ανασταλτικό ήταν ελάχιστα καλύτερος.

 

Καλτσάς: Μπορεί στο επιθετικό κομμάτι να μην ήταν τόσο ενεργός, όμως στο αμυντικό ήταν αρκετά καλός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βλέπαμε τον Νίκο Καλτσά, να γυρνάει πίσω από την μεσαία γραμμή για να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, πως έκοψε πολλές μπαλιές του αρκετά κινητικού για τον Λεβαδειακό, Μιλιάζες.

 

Μανιάς: Σίγουρα αξίζει να χριστεί ο πολυτιμότερος του αγώνα. Μπορεί καθ’ όλη τη ροή της αναμέτρησης, να μην μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος, αλλά μόνο και μόνο για το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε, παίρνει τα εύσημα όλων. Η ομάδα του, ήταν με την πλάτη στο τοίχο, όμως ο έμπειρος στράικερ είχε τη λύση, "ξελασπώνοντας" τους Αρκάδες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

Οι αλλαγές: 

 

Δημούτσος: Δεν είχε καθαρό μυαλό, πούλησε την μπάλα σε κρίσιμα σημεία και δεν βοήθησε.

 

Ιωαννίδης: Είχε μία φάση στο διάστημα που αγωνίστηκε, το σουτ δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Αγωνίστηκε ως παρτερνέρ του Μανιά, δίνοντας πνοή στο επιθετικό κομμάτι.

 

Χαμντανί: Η καλύτερη αλλαγή από πλευράς Βεργέτη. Πέρασε τον Ρασίντ Χαμντανί στο 75', αντί του κουρασμένου Φαρίνια. Έδωσε πολύτιμες βοήθειες στη μεσαία γραμμή, κλείνοντας χώρους στους αντιπάλους του. Κρατούσε την μπάλα όσο έπρεπε, την μοίραζε με ασφάλεια και ήταν σταθερός. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!