ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττήθηκε στου Παπάγου ο Αρκαδικός

Την ήττα με 72-60 γνώρισε από τον Παπάγου ο Αρκαδικός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

Οι κυανόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και μόνο στα πρώτα 4 λεπτά της αναμέτρησης η διαφορά ήταν στο καλάθι (13-11 στο 4'). 

Απο εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι στην επίθεση και τελείωσαν προηγούμενοι την πρώτη περίοδο με διψήφια διαφορά (21-11).

Στην δεύτερη περίοδο ο Αρκαδικός έπαιξε καλή άμυνα αλλά το πρόσωπο του στην επίθεση δεν ήταν ανάλογο και έτσι δεν μείωσε τη διαφορά. Ο Κούτρας έδωσε επιθετική πνοή αλλά κάπου εκεί βρήκε και ο Παπάγου λύσεις στην επίθεση με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με +11 για τους γηπεδούχους (38-27).

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρόβλημα στην επίθεση ήταν ακόμα πιο φανερό και έτσι η διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου έφτασε να είναι της τάξεως των 15 πόντων (61-46).

Στο τελευταίο μέρος ο Αρκαδικός εμφανίστηκε καλός στην άμυνα δεχόμενος μόλις 11 πόντους ωστόσο η διαφορά ήταν τέτοια που ήταν δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 38-27, 61-46, 72-60.

Παπάγου (Σορώτος): Μελισσαράτος 12, Καπέτος 2, Γκάτζο, Αποστολίδης 4, Δέδες 13, Ζώρζος 6, Παπαπέτρου 7, Φακοπουλίδης, Φιλιππάκος 15, Ψαράς, Σάλε 2

Αρκαδικός (Κουστένης): Κούτρας 19, Βλάχος, Λυμπερέας, Σίνης 5, Τζαϊδάς, Προδρόμου 14, Μαραγκάκης, Πελτιέρ 8, Γαρμπής 4 Αποστολίδης, Τζουγκαράκης 10.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων