ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Το αποτέλεσμα της Ριζούπολης δυσκολεύει το έργο μας"

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στην Κέρκυρα, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον Arcadia 93.8 για το παιχνίδι κόντρα στους Φαίακες αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Μπάγερν Ρεάλ  

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μέχρι να ανοίξει το σκορ σας ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό;

"Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι εδώ για να βλέπω τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο και πάλι εμφανιστήκαμε φλύαροι και με πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, για εκτός έδρας παιχνίδια. Θα έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί".

Διευκολύνει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στην Ριζούπολη το έργο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική;

"To αντίθετο, το κάνει πιο δύσκολο. Ο Απόλλωνας θα έρθει στην Τρίπολη χωρίς άγχος κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει το έργο μας. Πάντα θεωρώ το παιχνίδι που έρχεται πιο δύσκολο από εκείνο που πέρασε αφού υπάρχει στόχος για την ομάδα μου".

Υπάρχει άγχος για το κυνήγι της 5ης θέσης;

 

"Για να μην υπάρχει άγχος στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι εντελώς αδιάφορος. Πάντα υπάρχει άγχος στη μπάλα. Απλά το άγχος σου θα πρέπει να είναι δημιουργικό. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το παιχνίδι που έρχεται".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων