ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στην Κέρκυρα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέρασε άνετα από την Κέρκυρα με 3-1 και το a-s περνάει από έλεγχο τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη. 

 

Μπάγερν Ρεάλ  

Αθανασιάδης: Εύκολο απόγευμα για τον πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ. Στο γκολ που δέχεται από το πέναλτι φυσικά δεν έχει καμία ευθύνη.

Γιαννούλης: Πολύ καλό ματς από τον έμπειρο Κώστα Γιαννούλή. Πέρα από το αμυντικό κομμάτι, έδωσε βοήθειες και στο κομμάτι της ανάπτυξης. Από τα δικά του πόδια έγινε το σουτ κι ο Μανιάς έγραψε το 3-0.

Σελίν: Θετική παρουσία, προσπάθησε να κάνει το κενό του Πασαλίδη να μην φανεί και εν πολλοίς τα κατάφερε. Ήταν στην φάση του πέναλτι στο τέλος, το οποίο βέβαια θα μπορούσε να μην δοθεί.

Τριανταφυλλόπουλος: Ηγετική εμφάνιση σε ακόμα ένα ματς από τον στόπερ του ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν ο... συντονιστής μιας καλοδουλεμένης ορχήστρας.

Κώτσιρας: Ίσως, μαζί με τον Γιαννούλη, από τους κορυφαίους του Αστέρα. Κι αυτός είχε πολύ καλά ανεβάσματα ντουμπλάροντας τον Καλτσά ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν προσεκτικός μένοντας μακριά από λάθη.

Μουνάφο: Εξαιρετικό ματς. Έδειξε το λόγο που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ έχοντας τρομερές τοποθετήσεις και περνώντας την μπάλα από το μισό της ομάδας τους προς το αντίπαλο. Μέχρι το 79΄που έπαιξε ήταν εξαιρετικός.

Ντουντού: Πολύ καλό απόγευμα για τον Βραζιλιάνο, που και αυτήν τη φορά προσπάθησε να κάνει τα βασικά για να...σβήσει την απουσία του αρχηγού Ματίας Ιγκλέσιας.

Κυριακόπουλος: Κι αυτός θα έχει όμορφες αναμνήσεις από το εν λόγω ματς. Θα έπρεπε να γίνει δέκτης της μπάλας στο πρώτο μέρος αλλά ο Μανιάς δεν του πάσαρε, ενώ ήταν αυτός που πήρε το φάουλ στο 1-0 και ήταν αυτός που έδωσε στον Μανιά για το 2-0. Σούπερ ματς!

Καλτσάς: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και έδωσε αρκετά. Φυσικά σε μερικά σημεία φάνηκε ότι του λείπει ο ρυθνός αλλά ήταν άκρως λογικό. Πολύ καλός ο Καλτσάς που στα δύο ματς που μένουν θα έχει να δώσει περισσότερα.

Μανιάς: Εβαλε δύο γκολ, τι άλλο να κάνει; Φυσικά θα μπορούσε να δώσει και την πάσα στον Κυριακόπουλο ώστε να ανοίξει πολύ πιο νωρίς αλλά γενικότερα ήταν κι αυτός πάρα πολύ καλός και μέσα στις φάσεις.

Τσιλιανίδης: Τρομερός! Ανοίγει το σκορ, δημιουργεί και γενικότερα ήταν από εκείνους που ένιωσαν για τα καλά οι αντίπαλοι.

Μαντίντα: Μπήκε στο 66' στην θέση του πολύ καλού Κυριακόπουλου.

Δουβίκας: Με τον Μανιά να έχει σκοράρει δύο φορές και την ομάδα του να έχει πετύχει τρία γκολ, επιθετικά δεν είχε πολλά να δώσει γενικότερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε εκείνο το σημείο. Ο μικρός όμως προσπάθησε να δώσει κι αυτός ό,τι μπορούσε.

Μπέρτος: Μπήκε στο 79' και έδωσε αρκετά για να μην κινδυνεύσει η ομάδα του, συνεισφέροντας κι αυτός στο αμυντικό κομμάτι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων