ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ατυχία και ήττα για τον ΑΣΠΕΤ

Δεν τα κατάφερε ο ΑΣΠΕΤ στον πρώτο αγώνα που έδωσε για τα play off και γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή με 3-1.

 

Μπάγιερ Ρεάλ  

Η Παναχαϊκή εκμεταλλευόμενη το άγχος των νεαρών αθλητριών του ΑΣΠΕΤ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-15, αλλά με ωραίο βόλει στη συνέχεια η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του 2ου σετ με 25-16 και στην ισοφάριση. 

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Τρίπολης ενθάρρυνε συνεχώς τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου, όμως στο 3ο σετ η ατυχία χτύπησε τον ΑΣΠΕΤ καθώς η Ρούλα Πεντεφούντη έπαθε θλάση και αποχώρησε από τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενες, οι οποίες διέθεταν εμπειρία, κατάφεραν  να επιβάλουν το ρυθμό τους και μπόρεσαν να πάρουν τα δύο επόμενα σετ, παρά την πίεση των παικτριών του ΑΣΠΕΤ.

Στον ΑΣΠΕΤ μένει η πικρία ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει και πλέον θα τα δώσει όλα στο Ναύπλιο στις 6 Μαΐου  απέναντι στο φαβορί για την άνοδο στην β εθνική Αλκυόνα. 

Το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες του ΑΣΠΕΤ θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στηρίζοντας  την ομάδα μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων